Myler is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Myler gebruikt deze voor het optimaliseren van de website, het integreren van social media en gebruik van video materiaal. Lees meer in onze privacy verklaring.

Hoe we werken

Myler wil arbeidsrelaties slimmer organiseren. Vanuit ons netwerk van professionals faciliteren wij voor verschillende opdrachtgevers in onder andere IT en zakelijke dienstverlening, snel de juiste specialisten.

 

Echte opdrachten voor professionals

Een van de redenen waarom Myler is ontstaan, is het bestaande onrecht in de markt. Myler werkt direct met opdrachtgevers samen zodat u geen last heeft van gestapelde tarieven, waarbij meerdere tussenpartijen een stuk marge ontvangen. Bij Myler werken we transparant en zonder doorleenconstructies of concurrentiebeding.

Hoe we samenwerken met professionals

Binnen drie minuten maakt u een volledig profiel aan waarin u uw skills, ervaring en persoonlijkheid op Myler presenteert. Zorg dat tenminste uw beschikbaarheid, minimale tarief, uw vakgebieden/expertises en een goede foto zijn toegevoegd. Dit bepaalt of u goed wordt gevonden door onze Relation Managers bij een openstaande opdracht, of door onze opdrachtgevers binnen een Branded Network.

Exclusieve Branded Networks

Na uw aanmelding kunt u zich aanmelden bij Branded Networks. Dit zijn besloten netwerken van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar specifieke specialisten. Past u in het profiel? Dan kunt u zich direct aanmelden. Onze Relation Managers controleren of uw profiel aansluit bij de behoefte van de opdrachtgever en nemen hierover contact met u op. De Relation Manager kent de opdrachtgever goed. Na de check van de Relation Manager wordt u lid van het Branded Network. 

Lid van een Branded Network, en nu?

Nadat u lid bent geworden is uw profiel direct zichtbaar voor de opdrachtgever. In het afgesloten netwerk kan de opdrachtgever zoeken en filteren op expertise en beschikbaarheid. Uw profiel wordt in de zoekresultaten weergegeven als een visitekaartje met uw foto. Daarom is het belangrijk deze toe te voegen in uw profiel op Myler. Wist u dat profielen veel vaker worden aangeklikt door onze relation managers en opdrachtgevers als ze voorzien zijn van een foto? Een opdrachtgever kan vanuit zijn netwerk direct een verzoek sturen en u selecteren voor een openstaande opdracht. Of bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek met u inplannen. 

Het komt wel eens voor dat er voor een opdracht vanuit het Branded Network niet direct iemand beschikbaar is. De opdracht wordt dan ook gepubliceerd op de website en gedeeld via social media. Wanneer je in het Branded Network zit ontvang je de opdracht al veel eerder en heb je voorrang op deze opdrachten. Voor veel opdrachten is het dan ook nodig om in het Branded Network van de opdrachtgever aanwezig te zijn, om hiervoor in aanmerking te komen.

Hoe we samenwerken met opdrachtgevers

Binnen Myler staan de  Branded Networks centraal. Iedere opdrachtgever kan een Branded Network inrichten bij Myler. Binnen een Branded Network vindt u eenvoudig beschikbare professionals. Deze kunt u gemakkelijk via Myler inhuren of bijvoorbeeld uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. De mensen die in uw netwerk worden opgenomen worden toegelaten op basis van selectiecriteria die u opstelt. Hierbij kan worden gedacht aan:

  • Specifieke expertise / vakkennis
  • Ervaring
  • Specifieke werkervaring
  • Specifieke certificaten / opleidingen
  • Tarief (bijv. gekoppeld aan uw functiehuis)

Myler is bewezen compliant, efficiënt en een partner. Wilt u meer weten over de voordelen van een Branded Network voor uw organisatie? Lees dan hier verder.

Hoe we samenwerken met leveranciers

Binnen Myler staan de Branded Networks centraal. Een Branded Network is een besloten omgeving van de opdrachtgever waarbinnen deze op basis van de huidige en toekomstige vraag specialisten toelaat. Als leverancier/nichespeler meldt u zich gratis en zonder verplichtingen aan op Myler.nl. Wilt u medewerkers aanbieden op opdrachten van Myler en aanmelden voor onze Branded Networks? Wij hebben een nieuwe functionaliteit zodat u zich kunt registreren als Preferred Supplier van Myler. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, kunt u  via dit formulier kennismaken met Myler.  Op deze pagina vindt u de gegevens van onze Relation Managers. Zij zijn binnen Myler verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement. 

Goed om te weten:

  • Myler bemiddelt alleen vast personeel van leveranciers. Dus geen ZZP’ers vanuit het netwerk van de leverancier.
     
  • Myler richt Branded Networks in voor opdrachtgevers. Hierin worden persoonlijke profielen (dus geen bedrijfsprofielen, maar wel de profielen van uw medewerkers) gepresenteerd. Profielen worden op basis van o.a. beschikbaarheid en expertise gefilterd. Daarom is het belangrijk dat tenminste het minimale inhuurtarief, beschikbaarheid, een foto en zoveel mogelijk relevante informatie over de specialisten uit uw organisatie worden aangeleverd bij Myler. Hierover kunnen onze Relation Managers meer informatie geven.