Leveranciers en Partners

Samen de juiste match leveren

Iedere dag zijn staan we voor de uitdaging om de beste IT-professionals te matchen met de opdrachten van onze opdrachtgevers. Dit doen we niet alleen, maar samen met ruim 200 partners en leveranciers. We matchen daarbij niet alleen op expertise maar op persoonlijkheid, ervaring en motivatie. Deze aandacht zorgt ervoor dat je niet alleen een IT’er en een opdrachtgever hebt, maar een écht team creëert. Wil jij ook partner van Myler zijn bij het bouwen van succesvolle teams bij onze opdrachtgevers?

Gaat jouw organisatie met ons de uitdaging aan?

Op dit moment telt Myler ruim veertigduizend professionals. Onze ervaring leert dat ontwikkelingen op IT-gebied nooit stil staan, ook niet binnen de expertises van onze professionals. We zijn daarom altijd op zoek naar leveranciers die met ons samenwerken om schaarse en innovatieve expertises te leveren binnen de teams van onze opdrachtgevers. Zo zijn we samen voorbereid om juiste IT-professionals vandaag in te zetten bij onze opdrachtgevers, maar dit ook te doen op de vraag van morgen.

Op deze manier helpen wij sinds 2009 tientallen opdrachtgevers aan de juiste IT-specialisten binnen onder meer de IT-industrie, de Automotive branche, Rijksoverheden, de hightech industrie, de financiële sector en andere zakelijke markten.

Nieuw contract
Leveranciers en Partners

Meld je aan!
Heeft jouw organisatie een toegevoegde waarde binnen ons vakgebied? Onze support afdeling komt graag in contact met je, waarna zij samen met je kijken naar de mogelijkheden binnen onze samenwerking. Zij maken vervolgens een profiel voor je aan op onze website. Hier voer jij je medewerkers op, bied je deze direct aan op interessante opdrachten en upload je gemakkelijk en snel de facturen voor de gewerkte uren van jouw medewerkers.

Ons Partnerprogramma
Iedere samenwerking is uniek. Heb jij al een idee hoe we elkaar kunnen versterken? Binnen Myler hanteren we ons Partnerprogramma waarbinnen we vier soorten samenwerkingsmogelijkheden bieden. Zo krijgt jouw organisatie naar behoefte van beide partijen een passende rol binnen Myler, namelijk als: Leverancier, Voorkeursleverancier, Partner of Strategisch Partner. Benieuwd hoe we elkaar kunnen versterken of heb je behoefte aan meer informatie? Lees hier dan meer over ons Partnerprogramma?

Liever direct een afspraak inplannen? Neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek.

En verder…
Naast het Branded netwerk bieden we jouw organisatie nog andere mogelijkheden om je van dienst te zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel het volledige dienstverlening aanbod hieronder.

Diensten die bij je passen

Heb je nog vragen?

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco