Direct toegang tot marktplaatsen!

MyObserv

Steeds meer opdrachtgevers ontsluiten IT-opdrachten voor zelfstandige professionals via zogenaamde marktplaatsen, ook wel bekend onder de noemer Dynamische Aankoop Systemen (DAS). Door onnodige complexe aanbiedingstrajecten zijn deze marktplaatsen voor IT-freelancers vaak onbereikbaar. Een gemiste kans natuurlijk! Met tientallen nieuwe opdrachten per week zit er altijd wel een interessante job voor je bij. Hoe we je kunnen helpen? Met MyObserv maken we je het nu toch mogelijk om direct op deze vacatures te solliciteren, zonder al het gedoe. Je krijgt persoonlijke begeleiding en wij regelen al het papierwerk. Handig toch?

Met trots presenteert Myler: MyObserv

MyObserv via Myler

Om de onnodige complexiteit van marktplaatsen op te lossen hebben we samen met Eonics een nieuwe dienstverlening in het leven geroepen, genaamd: MyObserv. Met de introductie van deze dienst krijg je niet alleen inzicht in de verschillende openstaande IT-opdrachten via marktplaatsen, maar ben je ook in de gelegenheid om direct te solliciteren. Binnen enkele klikken ligt jouw sollicitatie bij de specialisten van Eonics en start het matchingproces. Schot in de roos? Dan beheert Myler jouw contract, gemakkelijker kan bijna niet!

Je aanmelden bij MyObserv is geheel kostenloos! Wanneer wij je succesvol matchen op één van de marktplaatsopdrachten rekenen we een opslag van €5,- per gewerkt uur. Naast matchen verzorgen wij hiervoor jouw aanbieding, een uitgebreide contractadministratie en word je netjes binnen 30 dagen uitbetaald. Dit doen we voor een groeiend aantal marktplaatsen, zoals: Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, Kamer van Koophandel, KING, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Defensie en Politie.

Hoe het werkt

Zie je een IT-opdracht die bij je past? Met één druk op de knop liggen jouw gegevens bij de specialisten van Eonics. Zij helpen je graag verder!

Als jij perfect past bij de IT-opdracht van jouw voorkeur dan bieden wij je aan bij de opdrachtgever en zorgen wij ervoor dat je het beste uit de verf komt. Jij bepaalt jouw uurtarief, wij doen de rest!

Succes moet gevierd worden! Na een aantal administratieve zaken mag jij gaan starten!

Ook tijdens het werken aan de opdracht staan we klaar om je volledig te ontzorgen. Heb je een vraag over jouw contract, of andere zaken? Geen probleem! Wij staan voor je klaar.

Via Myler.nl stuur jij eenvoudig iedere maand jouw factuur in. Conform de betalingstermijn van de opdrachtgever verzorgen wij de financiële afhandeling van jouw werkzaamheden.

Meer weten over MyObserv bij Myler?

Andere diensten die wellicht bij je passen

Meld je vandaag nog aan op MyObserv!

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco