Werken via Myler

De juiste match tussen professional en opdrachtgever

Het samenbrengen van de juiste IT’er met de meest uitdagende opdrachten is meer dan alleen een cv schuiven. Het is matchmaking: teams optimaal aanvullen met de juiste professional. We kijken daarom niet alleen naar je profiel maar ook naar persoonlijke raakvlakken. Zo komen we tot de beste samenwerkingen binnen teams. Iets voor jou?

Professional aan het woord

Video met Feisal Lam-Lion, Solution Architect

Wij zijn er voor jou!

Werken via Myler
Werken via Myler

Een van de redenen waarom Myler is ontstaan, is het bestaande onrecht in de markt. Wij werken direct met onze opdrachtgevers samen zodat jij geen last hebt van gestapelde tarieven door meerdere tussenpartijen. We werken transparant, zonder doorleenconstructies of concurrentiebeding; we zouden niet anders willen! Op deze manier faciliteren wij voor verschillende opdrachtgevers in onder andere IT, Automotive branche, Rijksoverheden en overige zakelijke dienstverlening, snel de juiste IT-specialisten.

Binnen enkele minuten maak je een profiel aan. Vul je expertises, ervaringen en beschikbaarheid in zodat wij je gemakkelijk kunnen matchen met één van de gave opdrachten van onze opdrachtgevers. Zorg er daarnaast voor dat je ook een goede pasfoto toevoegt en je uurtarief vermeldt. Hoe completer jouw profiel, des te beter we een passende opdracht voor jou kunnen vinden.

Collecitiviteitskorting

Wist je dat je via Myler gebruik kan maken van diverse collectiviteitskortingen? Zo ontvang je bijvoorbeeld 10% korting op een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en 5% korting op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV). Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk snel onze collectiviteitspagina!

En verder…

Naast het collectiviteitsvoorzieningen bieden we je nog vele andere mogelijkheden om de juiste opdracht te vinden. Benieuwd wat je we nog meer voor jou kunnen doen? Bekijk dan snel het volledige dienstverlening aanbod voor professionals onder op deze pagina.

 

Diensten die bij je passen

Ben jij klaar voor een nieuwe opdracht?

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco