Aart de Heus, Business Controller bij Myler

Aart is een van onze vaste krachten binnen het Finance team. Als Business Controller houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van Myler en zorgt ervoor dat we de juiste financiële keuzes maken. Lees hieronder zijn verhaal!

Hoi, ik ben Aart!

De mensen om mij heen beschrijven me als een sportief en vrolijk persoon. Dit herken ik wel, en voeg daar graag aan toe dat ik een absolute doorzetter ben. Deze drie kenmerken typeren mij zowel privé als zakelijk

Bij Myler ben ik Business Controller en houd mij binnen deze rol voornamelijk bezig met de planning- en controlcyclus van de organisatie. Dit betekent dat ik kijk naar de financiële en niet-financiële prestaties van Myler. Deze proberen we wij zo goed mogelijk te beheersen en sturen we bij waar nodig.

Aart de Heus van Myler
Aart de Heus, Business controller bij Myler

Wat ik doe

Ik werk veel samen met collega's Erik de Groote (Finance Controller) en Hans Kruijer (CFO Myler). Zo maken we samen de jaarbegroting en rolling forecasts. Dit is een prognose die op periodieke momenten door het jaar heen wordt gemaakt. Deze toetsen we iedere maand aan de werkelijkheid. Zo kan het voorkomen dat de jaarbegroting niet meer klopt, omdat de wereld er in een half jaar weer anders uitziet. Het is daarom belangrijk om over de gehele breedte van de organisatie, de markt én wereld om ons heen, scherp te zijn op ontwikkelingen en processen. Enerzijds hou je hierdoor goed de inkomsten en uitgaven in de gaten, anderzijds geven goede analyses weer input voor het opstellen van de volgende forecast.

Goed samenwerken is voor onze afdeling van groot belang. Ik word constant uitgedaagd om samen met mijn collega’s bij te dragen aan het beste resultaat voor Myler. Dat geeft een hoop energie!

Trots op ons Finance Team!

Sinds april 2016 werk ik bij Myler. Toen ik net begon, was Myler nog een redelijk kleine organisatie dat net zusterbedrijf Jenrick had overgenomen. Jenrick was druk bezig met verhuizen (naar het kantoor van Myler), waardoor ik binnen enkele dagen twee keer zo veel collega’s had.

Na een aantal wisselingen binnen het team en enkele interne procesverbeteringen, staat er nu een team waarop we trots zijn. We evalueren en verbeteren constant onze service, zodat onze opdrachtgevers en professionals hier de vruchten van plukken. Een voorbeeld hiervan is het implementeren van het proces ‘Reversed Billing’.

Waar Myler goed in is

Onze visie op de IT-branche en het ontzorgen én positief bedienen van onze stakeholders, zorgen ervoor dat onze organisatie er net dat ene schepje bovenop doet. Dat kenmerkt ook onze medewerkers. Het maakt niet uit of je net begint of al veel ervaring hebt, wij zoeken altijd naar talent dat bereid is hard te werken, innovatief te zijn en gezamenlijk het beste resultaat voor Myler wil behalen. Zo werken we samen aan de beste oplossing en helpen we elkaar op momenten dat een collega dat nodig heeft. Dat is naar mijn mening echte teamwork!

"Bij Myler willen we het elke dag beter doen!"

Zie jij ook een toekomst binnen onze financiële afdeling?