Jacinta van Keulen, IT- tester bij de Politie

Jactina werkt sinds kort als IT-tester bij de Politie aan een gave opdracht. Deze heeft ze via Myler gevonden en daar is ze blij mee. Jacinta legt in haar verhaal uit waarom de samenwerking met Myler goed verloopt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hello, ik ben Jacinta!

Jacinta van Keulen
Jacinta van Keulen, tester bij de Politie

Ik ben Jacinta van Keulen, 31 jaar oud en werk nu zo’n anderhalf jaar zelfstandig als IT-tester. Momenteel heb ik een interessante opdracht bij de Politie als IT-tester. Als echt ochtendmens stap ik al vroeg de auto in en rijdt ik lekker voor de files uit. Na de stand-up met mijn Scrum team begint mijn dag: testen! We zijn druk bezig met het automatiseren van het systeem; een groot project dat ook heel erg leerzaam is. Mijn team is heel divers. Zo werk ik met interne medewerkers van de Politie, maar ook met veel gedetacheerde- en zelfstandige professionals. Toch zie je onderling weinig verschil. We hebben als team namelijk allemaal één doel: samen het beste uit onszelf halen, de variatie van professionals maakt dit proces alleen maar interessanter. Vooral samen uitdagende projecten oppakken is leuk. Ik krijg dan ook het meeste energie als we na een complex traject een project afronden. Die verantwoordelijkheid voelen we allemaal binnen het team. Dat is goed en maakt het nog leuker om samen successen te vieren.

Mijn opdracht als IT-tester

De rol van IT-tester is de afgelopen jaren sterk veranderd. Eigenlijk is het vak veel completer geworden. Zo ben je niet alleen meer aan het testen, maar je zoekt ook naar redenen waarom iets niet functioneert en hoe je problemen kunt oplossen. Testen gaat in mijn optiek steeds meer richting bemiddeling tussen development en het daadwerkelijke einddoel en vul je elkaars expertises aan.

Hoe ik Myler ken? Kort voorafgaand aan mijn opdracht bij de Politie had ik me ingeschreven bij Myler. Zo kreeg ik relevante opdrachten in mijn mailbox die passen bij mijn expertises als IT-tester. Zodoende ontving ik ook de e-mailalert van deze opdracht. Na mijn reactie kreeg ik contact met Niels Schouten, mijn contactpersoon binnen Myler. Dat was een heel leuk gesprek. Hij hielp me om me voor te bereiden op het gesprek bij de Politie, mét resultaat. Ik mocht starten!

"Myler is de perfecte aanvulling voor mij". 

Ik heb nu een aantal opdrachten als IT-tester via organisaties als Myler gevonden. Wat ik verwacht van Myler? Ik verwacht ruimte te krijgen om mijn eigen onderneming te leiden. Ik heb er zelf voor gekozen om geen werkgever meer te hebben, dat zoek ik dan ook niet in Myler. Natuurlijk is het is fijn dat er een partij is die er voor zorgt dat je contract in orde is, dat de facturen betaald worden en natuurlijk je voorziet van uitdagende opdrachten. Toch waardeer ik het dat ik me vooral kan focussen op mijn eigen expertise en Myler op de zijne. Dit zorgt dat Myler de perfecte aanvulling is voor mij.

Ook geïnteresseerd in opdrachten als IT-tester?