Jacinta van Keulen, IT-tester bij de Politie

Jactina werkt als IT-tester bij de Politie aan een gave opdracht. Deze heeft zij via Myler gevonden en is daar erg blij mee. Jacinta legt uit waarom de samenwerking met Myler goed verloopt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hi, ik ben Jacinta!

Jacinta van Keulen
Jacinta van Keulen, tester bij de Politie

Ik ben Jacinta van Keulen, 31 jaar oud en werk zelfstandig als IT-tester. Momenteel heb ik een interessante opdracht bij de Politie als IT-tester. Als ochtendmens stap ik al vroeg de auto in en rijd ik lekker voor de files uit. Na de stand-up met mijn Scrum-team begint mijn dag: testen! We zijn druk met het automatiseren van het systeem; een groot project dat ook heel erg leerzaam is.

Mijn team is heel divers. Zo werk ik met interne medewerkers van de Politie, maar ook met veel gedetacheerde- en zelfstandige professionals. Toch zie je onderling weinig verschil. We hebben als team namelijk allemaal één doel: samen het beste uit onszelf halen, de variatie van professionals maakt dit proces alleen maar interessanter. Vooral samen uitdagende projecten oppakken is leuk. Ik krijg dan ook het meeste energie als we na een complex traject een project afronden. Die verantwoordelijkheid voelen we allemaal binnen het team. Dat is goed en maakt het nog leuker om samen successen te vieren.

Mijn opdracht als IT-tester

De rol van IT-tester is de afgelopen jaren sterk veranderd. Eigenlijk is het vak veel completer geworden. Zo ben je niet alleen meer aan het testen, maar zoek je ook naar redenen waarom iets niet functioneert en hoe je problemen kunt oplossen. Testen gaat in mijn optiek steeds meer richting bemiddeling tussen development en het daadwerkelijke einddoel, en daarbij vul je elkaars expertises aan.

Hoe ik Myler heb leren kennen?

Kort voor mijn opdracht bij de Politie, had ik me ingeschreven bij Myler. Ik kreeg relevante opdrachten in mijn mailbox die passen bij mijn expertises als IT-tester. Ik ontving ook de e-mailalert van deze opdracht. Na mijn reactie nam Niels Schouten, mijn contactpersoon binnen Myler, contact met mij op. Dat was een heel leuk gesprek. Hij hielp me voor te bereiden op het gesprek bij de Politie, mét resultaat. Ik mocht starten!

Wat ik verwacht van Myler?

Ik verwacht ruimte te krijgen om mijn eigen onderneming te leiden. Ik heb er zelf voor gekozen om geen werkgever meer te hebben, dat zoek ik dan ook niet in Myler. Natuurlijk is het is fijn dat er een partij is die ervoor zorgt dat je contract in orde is, facturen betaald worden en uitdagende opdrachten biedt. Toch waardeer ik het dat ik me vooral kan focussen op mijn eigen expertise en Myler op de zijne.

"Zo is Myler de perfecte aanvulling voor mij!"

Ook geïnteresseerd in opdrachten als IT-tester?