Jan Peter Jansen, technical department manager

Omdat we al jaren succesvol samenwerken met Jan Peter, kennen we elkaar door en door, en vormen zo een echt team. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees snel verder!

Hallo, ik ben Jan Peter!

Als vader van drie fantastische kinderen begint mijn dag al vroeg. Opstaan, ontbijten met de kleintjes, douchen, vaak nog een of twee kinderen naar school brengen en dan op de fiets en/of met de randstadrail naar ICTU.

Mijn rol binnen ICTU is zeer divers. Zo werk ik als projectleider, developer of architect mee aan verschillende software development projecten. Ook maak ik deel uit van het afdelings-MT en ben ik met regelmaat als relatiemanager in gesprek met nieuwe opdrachtgevers. Ik houd wel van deze diversiteit en noem het wel een ‘prettige chaos‘. Binnen deze ‘prettige chaos’ probeer ik er ook nog eens voor te zorgen dat alle neuzen van projectleden dezelfde kant op staan. Dat is soms uitdagend, maar wel zeer interessant!

Jan Peter Jansen
Jan Peter Jansen, technical department manager

Waar ik energie van krijg

Ik geniet het meest van de combinatie van techniek, mensen en organisatie. De dynamiek die dit met zich meebrengt, zorgt ervoor dat mijn dagen voorbij vliegen. Enthousiast word ik over de snelheid van de technische innovatie in de markt. Als je ziet wat er allemaal voor nieuwe dingen op de markt komen zoals drones, virtual- en augmented reality en cryptocurrency, doet me dat soms versteld staan. Het gaat zo hard! Ook binnen de huidige IT-arbeidsmarkt zie je dat er veel verandert. Waar je vroeger vaak jarenlang voor dezelfde werkgever aan de slag was, bestaat een gemiddelde ICT-carrière tegenwoordig uit een aaneenschakeling van projecten. In wisselende vorm van relatie tot werkgever of opdrachtgever. Dat vind ik mooi.

Mijn keuze voor ondernemersshap

In 2007 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Binnen een vast dienstverband kon ik mijn draai niet vinden, waarna de stap naar een eigen onderneming snel gemaakt was. Een aantal jaar geleden kwam ik in contact met Myler en na een aantal plezierige gesprekken hebben we besloten om samen verder te gaan. Dat gaat nog steeds uitstekend, ook bij ICTU.

Waarom ik met Myler samenwerk

Omdat ik zowel als professional én als inhurende manager met Myler samenwerk bekijk ik Myler van twee kanten. Als inhurend manager verwacht ik van Myler, en de andere inhuurpartners, dat zij de juiste professionals op onze vacatures kunnen matchen, ook al zijn sommige opdrachten lastig in te vullen. Als zelfstandige professional zijn zaken als het  contract (waarin bijvoorbeeld de DBA-wetgeving goed geregeld is), factureren en op tijd uitbetalen erg belangrijk.

"In beide rollen zijn een heldere communicatie en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Al deze zaken heeft Myler goed op orde. Dat is fijn en gemakkelijk en daarom exact de reden waarom ik graag met Myler samenwerk."

Ook geïnteresseerd in een opdracht zoals die van Jan Peter Jansen?

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco