Marcel Heijmans, software engineer bij Wehkamp

Marcel is een software engineer in hart en nieren en werkt op dit moment via Myler aan een opdracht bij Wehkamp. Wat zijn we blij met professionals zoals Marcel. Wil je weten waarom Marcel zo enthousiast is en gek is op zijn vak als software engineer? Je lees het in zijn verhaal!

Marcel: aangenaam!

Marcel Heijmans, professional bij Myler
Marcel Heijmans, software engineer bij Wehkamp

Ik ben Marcel Heijmans, software engineer en nu via Myler als zelfstandige werkzaam bij Wehkamp. Om 7 uur in de ochtend stap ik de deur van Wehkamp binnen, ik kan wel zeggen dat ik een ‘vroege vogel’ ben. Ik werk in een klein team. Samen dragen wij bij aan de verbetering van de achterliggende infrastructuur van de Wehkamp-applicaties, bijvoorbeeld de website. Zo zorgen we er onder andere voor dat alle systemen van Wehkamp een nog grotere groei van de organisatie aan kan.

Ik werk veel samen met echte experts. Hoewel dit zowel interne medewerkers als zelfstandige professionals zijn, hebben we allemaal hetzelfde doel: zorgen dat Wehkamp ‘future-proof’ is en blijft.

Software engineer bij Wehkamp

Agile working: dat is de manier waarop we samenwerken. Ondanks dat ons team maar uit vier personen bestaat, werkt dit heel goed voor ons. Dit is helemaal het geval omdat één van de teamleden werkt vanuit Roemenië. Dat brengt eigenlijk best wel een leuke dynamiek binnen het team. Het mooiste aan mijn werk? De vrijheid die ik krijg om nieuwe projecten op te pakken. Dit maakt mijn werk als software engineer niet alleen heel interessant, maar ook zeer gevarieerd. Daarnaast houd ik wel van de uitdaging om nieuwe oplossingen te bedenken voor systemen die tegen hun limiet aanlopen. Je bent daardoor altijd een innovator en dat is een mooie rol.

Mijn relatie met Myler? Ik ken Myler via het bedrijf Jenrick. Zo’n 15 jaar geleden heb ik via Jenrick aan een opdracht gewerkt. Nadat Jenrick overgenomen werd door Myler, kwam deze organisatie ook in beeld. Toen ik zelf in 2016 een gave opdracht bij Wehkamp voorbij zag komen, werd me verteld dat ik het beste contact met Myler kon opnemen. Dit heb ik gedaan, wat zich geuit heeft in een concrete opdracht. Na leuke gesprekken was alles rond. Ik kon gaan starten bij Wehkamp als software engineer.

We make a great team!

Ik vind het fijn dat Myler me de ruimte geeft om ondernemer te zijn en zich als professionele partij gedraagt naar zijn professionals. Hoewel ik zelfstandig professional ben, is het fijn om met een organisatie samen te werken die de zaken op orde heeft. Zo helpen jullie me met het opstellen en regelen van een contract en betalen jullie mijn facturen netjes op tijd. Dat is de basis om me te ondersteunen in mijn rol als software engineer. Daarnaast maakt de open communicatie, transparantie in tarieven en de focus op klanttevredenheid jullie een betrouwbare partij in mijn ogen. We make a great team!

Meer weten over onze dienstverlening voor professionals?