Marcel Heijmans, software engineer bij Wehkamp

Marcel is een software engineer in hart en nieren en werkt op dit moment via Myler aan een opdracht bij Wehkamp. Waarom Marcel zo enthousiast is? Lees hieronder zijn verhaal!

Marcel: aangenaam!

Marcel Heijmans, professional bij Myler
Marcel Heijmans, software engineer bij Wehkamp

Ik ben Marcel Heijmans, software engineer en via Myler als zelfstandige werkzaam bij Wehkamp. Ik kan wel zeggen dat ik een ‘vroege vogel’ ben, want om 07.00 uur in de ochtend stap ik de deur van Wehkamp al binnen.

Ik werk in een klein team. Samen dragen wij bij aan de verbetering van de achterliggende infrastructuur van de Wehkamp-applicaties, bijvoorbeeld de website. Zo zorgen we er onder andere voor dat alle systemen van Wehkamp een nog grotere groei van de organisatie aan kan.

Ik werk veel samen met echte experts. Hoewel dit zowel interne medewerkers als zelfstandige professionals zijn, hebben we allemaal hetzelfde doel: zorgen dat Wehkamp ‘future-proof’ is en blijft.

Mijn team bij Wehkamp

Agile working: dat is de manier waarop we samenwerken. Ondanks dat ons team maar uit vier personen bestaat, werkt dit heel goed voor ons, vooral omdat een van ons vanuit Roemenië werkt. Dat brengt eigenlijk best wel een leuke dynamiek binnen het team. Het mooiste aan mijn werk binnen dit team, vind ik de vrijheid die ik krijg om nieuwe projecten op te pakken. Dit maakt mijn werk als software engineer niet alleen heel interessant, maar ook zeer gevarieerd. Daarnaast houd ik wel van de uitdaging om nieuwe oplossingen te bedenken voor systemen die tegen hun limiet aanlopen. Je bent daardoor altijd een innovator en dat is een mooie rol.

Mijn relatie met Myler?

Ik ken Myler via het bedrijf Jenrick dat door Myler is overgenomen. Zo’n 15 jaar geleden werkte ik via Jenrick al aan een opdracht. In 2016 zag ik een gave opdracht bij Wehkamp voorbijkomen. Ik moest hiervoor contact met Myler opnemen. Dat deed ik en na een paar leuke gesprekken was alles rond. Ik kon gaan starten bij Wehkamp als software engineer.

Ruimte voor ondernemerschap

Ik vind het fijn dat Myler me de ruimte geeft om ondernemer te zijn en zich als professionele partij gedraagt naar zijn professionals. Hoewel ik zelfstandig professional ben, is het fijn om met een organisatie samen te werken die de zaken op orde heeft. Zo helpt Myler mij met het opstellen en regelen van een contract en worden betalen netjes op tijd betaald. Dat is de basis om me te ondersteunen in mijn rol als software engineer. Daarnaast maakt de open communicatie, transparantie in tarieven en de focus op klanttevredenheid jullie een betrouwbare partij in mijn ogen.

"We make a great team!"

Meer weten over onze dienstverlening voor professionals?