Menno van Steenwijk en Sjaak van der Steen van Achmea

Bij Myler werken we nauw samen met onze opdrachtgevers, zo ook met Menno van Steenwijk, procurement manager inhuur bij Achmea en Sjaak van der Steen, werkzaam bij Achmea Corporate Relations. Met beide heren hebben we een ander soort relatie. Benieuwd hoe Myler en Achmea elkaar op verschillende vlakken versterken? Hier lees je meer!

Hallo, wij zijn Menno van Steenwijk en Sjaak van der Steen van Achmea!

Menno Steenwijk en Sjaak van der Steen van Achmea, opdrachtgevers van Myler
Menno van Steenwijk en Sjaak van der Steen van Achmea

“Achmea en Myler hebben zowel een klant- als een leveranciersrelatie. Zo vindt Myler zelfstandige professionals die bij ons worden ingezet binnen de flexibele schil. Daarnaast is Myler verantwoordelijk voor het contractbeheer van ingehuurde zelfstandige professionals. Tevens leveren we ook collectieve verzekeringsoplossingen aan die alleen de bij Myler aangesloten professionals af kunnen nemen”, aldus Menno van Steenwijk.

Mijn naam is Menno van Steenwijk, procurement manager inhuur bij Achmea. Ik richt me op de professionals die we via onder andere Myler inhuren. Mijn tijd verdeel ik daarom tussen leveranciers, business stakeholders en kijk ik naar de behoefte aan flexibele arbeidskrachten bij Achmea. Als inkoopprofessional ben ik er op gericht om binnen onze snel veranderende en vernieuwende markt, een impactvol en duurzaam resultaat voor Achmea te realiseren.” “En ik ben Sjaak van der Steen, werkzaam bij Achmea Corporate Relations. Ik ben vanaf 2012 verantwoordelijk voor de coördinatie van het collectieve zorgcontract, de inkomensverzekeringen (AOV) en de zakelijke schade verzekeringen. Samen met mijn contactpersonen van Myler focus ik me op de mogelijkheden om IT-professionals nog beter van dienst te zijn. Dit doen we bijvoorbeeld door het inzetten van de verzekeringsoplossingen van Achmea”.

"Zo bekijken we telkens opnieuw de mogelijkheden waarin we elkaar kunnen versterken".

“Geen dag is hetzelfde. We hebben beiden een rol waarbij we met veel stakeholders, leveranciers en andere belanghebbenden samenwerken. Je ziet dat geen enkele relatie hetzelfde is en dus andere aandacht vereist. Hoewel we een compleet verschillende rol hebben, ervaren we dit als een mooi aspect binnen onze functies”, aldus beide heren. Zo benoemen Menno van Steenwijk en Sjaak van der Steen dat ze het liefste werken met gepassioneerde collega’s en dit natuurlijk ook graag terug zien bij de zelfstandige professionals. Samenwerken met toonaangevende vakmensen met alles wat daarbij hoort zoals: efficiënt werken, waarde toevoegen en betrouwbaarheid. Dat is wat we zoeken in professionals die bij Achmea werken.

Menno van Steenwijk: In mijn ogen is Myler een servicegerichte organisatie die ons goed kent. Dat komt natuurlijk mede door de langdurende relatie die we met elkaar hebben. Dit uit zich in de manier waarop beide organisaties de dialoog aangaan over bijvoorbeeld veranderingen in de markt of over Wet- en regelgeving en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Dat is ook exact waar ik binnen mijn rol behoefte aan heb. Het is echt een samenwerking waardoor Myler meer is dan een leverancier, maar tegelijkertijd ook datgene dat Myler toekomstbestendig maakt”.

Strategisch partnerschap

Sjaak van der Steen: “We hebben voornamelijk contact met Michiel Tromp Meesters, account director van Myler. Ik ervaar het contact als zeer prettig en professioneel. Vanuit mijn relatie met Myler vind ik het mooi dat we elkaar steeds meer als strategisch partner zien, in plaats van distributiekanaal. Zo bekijken we telkens opnieuw de mogelijkheden waarin we elkaar kunnen versterken. Een voorbeeld hiervan is wanneer Myler een nieuwe dienstverlening ontwikkelt en Achmea graag als partner heeft om hierin mee te denken. Dat is waar wij binnen Achmea goed in zijn. Het volledig ontzorgen én daarbij altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken, dát is de succesfactor van Myler.

Wil je meer weten over Contractbeheer via Myler?