Said Salehi, software engineer bij Wehkamp

Said werkt als software engineer bij Wehkamp en daar is hij nog steeds erg blij mee. Hoe we de samenwerking met Said zijn aangegaan en samen een goed team vormen? Je leest het in zijn verhaal hieronder!

Hi, ik ben Said!

Ik ben Said Salehi, 35 jaar oud. Ik werk als software engineer aan een opdracht bij Wehkamp en ben lid van het AFM-deliveryteam. Als software engineer ben ik constant bezig met verbetertrajecten. Hoewel ik nog maar kort werkzaam ben bij Wehkamp, voelt het nu al vertrouwd. Bij Wehkamp werk ik in een Scrum-team. Ik vind het ontzettend fijn om mensen te helpen. Vooral het samenwerken met mijn team en daarmee gezamenlijk onze doelen te behalen op een zo’n effectieve manier, geeft me energie.

Sinds een aantal jaren ben ik als zelfstandig software engineer aan het werk, hier heb ik heel bewust voor gekozen. Ik wil namelijk zo min mogelijk bezig zijn met de politieke keuzes die organisaties maken. Dat ik voor mezelf werk geeft me nog meer focus op waar ik goed in ben, wat mijn werk nog leuker maakt.

Said Salehi
Said Salehi, software engineer bij Wehkamp

Professionals en vaste medewerkers

Binnen Wehkamp werk ik voornamelijk met vaste medewerkers en enkele zelfstandige professionals. Ik zie wel degelijk een verschil tussen deze collega’s. Zelfstandige professionals hebben een frisse blik en kunnen daarom het team goed scherp houden. Vaste medewerkers kennen daarentegen de organisatie erg goed en ondersteunen daarmeer de flexibele krachten. Zo vullen we elkaar goed aan.

Scrum helpt!

De allerbeste ontwikkeling binnen IT is dat we op een betere manier samenwerken. Scrum wordt bijvoorbeeld veel breder uitgedragen. Stapsgewijs op een efficiënte manier samenwerken, veel organisaties slaan daarin nu hun slag. Dat is naar mijn mening ook een goed toekomstbeeld.

Hoe ik bij Myler terechtkwam

Mijn relatie met Myler begon toen ik zelf een interne vacature voorbij zag komen. Wehkamp verwees mij door naar naar Myler. Vervolgens heb ik mijn cv doorgestuurd en kwam voor mijn huidige opdracht in contact met Niels Schouten. Samen met hem heb ik mijn intakegesprek voorbereid, dit was een positieve ervaring. Hiervoor werkte ik met andere partijen zoals Myler gewerkt. De één is zeker de ander niet.  

"Vooral de voordelige en transparante tarieven maken het interessant om via Myler te werken."

Wat ik van Myler verwacht?

Natuurlijk heb ik er zelf voor het ondernemerschap gekozen, ik zoek dus geen werkgever in Myler. Af en toe contact hebben en ontzorgd worden in administratieve handelingen zoals mijn contract, dat is wat ik goed aan onze samenwerking vind. Verder word ik bijvoorbeeld graag proactief op de hoogte gehouden van nieuwe software engineer opdrachten. Hier ontvang ik dan ook regelmatig mailtjes over.

Meer weten over onze dienstverlening?