Said Salehi, software engineer bij Wehkamp

Said werkt als software engineer bij Wehkamp en daar is hij nog steeds erg blij mee. Hoe we de samenwerking met Said zijn aangegaan en een goed team vormen? Je leest het in zijn verhaal hieronder!

Hi, ik ben Said!

Ik ben Said Salehi, 35 jaar oud. Ik werk als software engineer aan een opdracht bij Wehkamp en ben lid van het AFM-deliveryteam. Als software engineer ben ik constant bezig met verbetertrajecten. Hoewel ik nog maar kort werkzaam ben bij Wehkamp, voelt het nu al vertrouwd. Bij Wehkamp werk ik in een Scrum team. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Ik vind het ontzettend fijn om mensen te helpen. Vooral het samenwerken met mijn team en daarmee gezamenlijk onze doelen te behalen op een zo’n effectieve manier, geeft me energie.

Sinds een aantal jaren ben ik als zelfstandig software engineer aan het werk, hier heb ik expliciet voor gekozen. Ik wil zo min mogelijk bezig zijn met de politieke keuzes die organisaties maken. Dit geeft me nog meer focus op waar ik goed in ben, wat mijn werk nog leuker maakt.

Said Salehi
Said Salehi, software engineer bij Wehkamp

Binnen Wehkamp werk ik voornamelijk met vaste medewerkers en enkele zelfstandige professionals. Toch zie ik wel degelijk een verschil tussen deze collega’s. Voornamelijk zelfstandige professionals hebben een frisse blik en kunnen daarom het team goed scherp houden. Vaste medewerkers kennen daarentegen de organisatie heel erg goed en kunnen daar flexibele krachten in ondersteunen. Zo vullen we elkaar goed aan. De allerbeste ontwikkeling binnen IT is dat we op een betere manier samenwerken. Scrum wordt bijvoorbeeld veel breder uitgedragen. Stapsgewijs op een efficiënte manier samenwerken, veel organisaties slaan nu daarin hun slag. Dit is naar mijn mening ook een goed toekomstbeeld.

Vooral de voordelige en transparante tarieven maakt het interessant om als software engineer via Myler te werken.

Mijn relatie met Myler is tot stand gekomen doordat ik zelf een interne vacature van Wehkamp voorbij zag komen. Wehkamp heeft me vervolgens naar Myler verwezen. Vervolgens heb ik mijn CV doorgestuurd naar Myler, waar ik uiteindelijk in contact kwam met Niels voor mijn huidige opdracht. Samen met hem heb ik mijn intakegesprek voorbereid, dit was een positieve ervaring. Hiervoor heb ik met andere partijen zoals Myler gewerkt. De één is zeker de ander niet. Vooral door de voordelige en transparante tarieven maakt het interessant om via Myler te werken.

Wat ik van een partij als Myler verwacht? Natuurlijk heb ik er zelf voor het ondernemerschap gekozen. Ik zoek dus geen werkgever in Myler. Af en toe contact hebben en ontzorgd worden in administratieve handelingen zoals mijn contract, dat is wat ik goed aan onze samenwerking vind. Ik word bijvoorbeeld graag proactief op de hoogte gehouden van nieuwe software engineer opdrachten. Hier ontvang ik dan ook regelmatig mailtjes over.

Meer weten over onze dienstverlening?