Josef Altmann, country manager professional services BeBeLux bij Xerox

Josef is binnen Xerox werkzaam als country manager professional services BeNeLux. We helpen Josef om de beste IT-professionals te vinden voor een vastdienstverband. Een uitermate succesvolle samenwerking. Je leest hieronder waarom.

Hi, ik ben Josef!

Mijn naam is Josef Altmann, Country Manager Professional Services BeNeLux bij Xerox. Bij Xerox sta ik iedere dag weer voor de uitdaging om onze plek in de toekomst te veroveren. Dit doe ik niet alleen, maar met een team van professionals. Een team dat mede samengesteld is door Myler.

Ik haal energie uit de samenwerking met mensen die ontstaat uit een bepaalde chemische reactie. Samen de onderscheidende factor zijn; dat is gaaf!

De beste IT-ontwikkeling? Ik kan enorm genieten van de manier waarop we met elkaar communiceren. Op elk moment, waar ter wereld, in beeld en geluid en met een fantastische kwaliteit.

Xerox is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met documenten. Dit begon met de papieren documenten maar inmiddels is dit uitgebreid naar documenten in diverse vormen zoals foto’s, objecten en uiteraard digitale documenten. De ‘digital transformation’ heeft een impact op onze business en die van onze klanten. Hoe ga je om met de vorm van een document in veranderende behoeften en technieken die we tot onze beschikking hebben? We ontzorgen onze klanten vandaag, maar blijven ontwikkelen om klaar te staan voor hun vraag van morgen.

In het verlengde van deze uitdaging zoek ik altijd IT-professionals die vakbekwaam zijn. Ik wil de beste IT’er in zijn of haar vakgebied, maar zoek ook nog een extra dimensie, namelijk dat kennis, kunde en professionaliteit moeten kunnen ‘landen’. Wat ik daarmee bedoel? Een echte IT’er met fantastische ideeën, die zich kan uitdrukken in commerciële oplossingen om onze klanten te binden, tevreden te houden en ons te onderscheiden van concurrenten. Dát is de ‘added value’ van de IT-professionals die wij zoeken.

“Een perfecte match”.

Het is niet onze core-business om deze professionals te vinden. Daarom hebben wij altijd gewerkt met partners. Toch verliep dit niet altijd voorspoedig. Met Myler hebben we wel degelijk succes geboekt met het binnenhalen van een IT-professional die boven verwachting presteert binnen het team van Xerox, een perfecte match. Myler levert in onze optiek niet alleen de juiste kandidaat, maar maakt de samenwerking persoonlijk, werkt snel en transparant. Jurian Havermans, mijn contactpersoon binnen Myler, begrijpt mijn behoefte en weet complexe profielen daar op te matchen.