Global Sourcing

Waarom kiezen voor Global Sourcing

Investeringen in technologie zijn elk jaar weer groter, dat is niet gek met de voortdurend groeiende economie van Nederland. Daarbij is het essentieel dat de beste IT-professionals op het juiste moment beschikbaar zijn.

Is er op dat moment een tekort aan de gewenste IT-expertise(s)? Dan helpen wij je met onze partners binnen én buiten Europa om toch de juiste match voor je te vinden! In het filmpje hiernaast leggen we je uit hoe we dat doen en wat dan allemaal voor jou en de IT’er regelen.

Wat jouw uitdaging ook is, met onze flexibele en unieke werkwijze bieden wij altijd een maatwerkoplossing zodat jij je geen zorgen (meer) hoeft te maken!

Vandaag de dag is schaarste op de arbeidsmarkt hét thema voor veel organisaties. Hoogopgeleide, gespecialiseerde professionals zijn steeds lastiger te vinden. Gelukkig komt er hulp uit het buitenland. Met global sourcing lukt het steeds beter om open posities binnen Nederlandse bedrijven in te vullen met internationale specialisten. Hoe dat werkt? Lees alles over een effectieve global sourcing aanpak in deze whitepaper.

 

Neem contact met ons op

Bel of mail ons, we helpen je graag!

030 – 711 4777
globalsourcing@myler.nl

Josef Altmann, country manager professional services BeNeLux bij Xerox

“Samen de onderscheidende factor zijn; dat is gaaf!”

Lees het verhaal

Jouw organisatie staat centraal

Of het nou gaat om de huisvesting van internationale IT-professionals, het regelen van hun visa of hen op weg helpen in Nederland? Wij faciliteren dit! Want zo kunnen wij jouw behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit, bijvoorbeeld op gebied van Java, PHP of Fullstack development, invullen. Wij stellen daarvoor graag ons netwerk met meer dan 2.000 internationale top ontwikkelaars voor je beschikbaar.

Wie gingen je voor?

Ontwikkelingen in de IT gaan razendsnel. Steeds meer opdrachtgevers staan open om samen met ons over de grenzen te kijken naar mogelijkheden van internationalisering. Zo werken we op het gebied van Global Sourcing al nauw samen met organisaties als ASML en KLM.

Ontmoet Hernan Bustos, IT professional uit Costa Rica

Volledig ontzorgd en 100% compliant!

Contracting

Complete ontzorging; jouw partner in contractbeheer
100% compliant
Eigen modelovereenkomst ten behoeve van Wet DBA

 

Lees meer

Smartmatching

Onze werkwijze

De juiste match tussen opdrachtgever en ZP’er
Transparant
Sinds 2009 faciliteren diverse opdrachtgevers met de juiste specialisten

 

Lees meer