Waarom kiezen voor global sourcing

Investeringen in technologie zijn elk jaar weer groter, dat is niet gek met de voortdurend groeiende economie van Nederland. Daarbij is het essentieel dat de beste IT-professionals op het juiste moment beschikbaar zijn.

Is er op dat moment een tekort aan de gewenste IT-expertise(s)? Dan helpen wij je met onze partners binnen én buiten Europa om toch de juiste match voor je te vinden! In het filmpje hiernaast leggen we je uit hoe we dat doen en wat dan allemaal voor jou en de IT’er regelen.

Wat jouw uitdaging ook is, met onze flexibele en unieke werkwijze bieden wij altijd een maatwerkoplossing zodat jij je geen zorgen (meer) hoeft te maken!

Vandaag de dag is schaarste op de arbeidsmarkt hét thema voor veel organisaties. Hoogopgeleide, gespecialiseerde professionals zijn steeds lastiger te vinden. Gelukkig komt er hulp uit het buitenland. Met global sourcing lukt het steeds beter om open posities binnen Nederlandse bedrijven in te vullen met internationale specialisten. Hoe dat werkt? Lees alles over een effectieve global sourcing aanpak in deze whitepaper.

Stuur mij de gratis whitepaper toe!

Wij sturen je direct onze whitepaper toe per e-mail. Graag houden we je daarna op de hoogte van onze diensten.

Aanvragen

Neem contact met ons op!

Bel of mail ons, we helpen je graag!
(0)88 – 018 26 10
support@myler.nl

"Samen de onderscheidende factor zijn; dat is gaaf!"

Josef Altmann, Country Manager Professional Services Benelux bij Xerox

Lees meer

Jouw organisatie staat centraal

Of het nou gaat om de huisvesting van internationale IT-professionals, het regelen van hun visa of hen op weg helpen in Nederland? Wij faciliteren dit! Want zo kunnen wij jouw behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit, bijvoorbeeld op gebied van Java, PHP of Fullstack development, invullen. Wij stellen daarvoor graag ons netwerk met meer dan 2.000 internationale top ontwikkelaars voor je beschikbaar.

Wie gingen je voor?

Ontwikkelingen in de IT gaan razendsnel. Steeds meer opdrachtgevers staan open om samen met ons over de grenzen te kijken naar mogelijkheden van internationalisering. Zo werken we op het gebied van Global Sourcing al nauw samen met organisaties als ASML en KLM.

Ontmoet Hernan Bustos, IT professional uit Costa Rica

CONTRACTING

Volledig ontzorgd en 100% compliant

  • Complete ontzorging; jouw partner in contractbeheer
  • 100% compliant
  • Eigen modelovereenkomst ten behoeve van Wet DBA
Lees meer

ONZE WERKWIJZE

Smartmatching

  • De juiste match tussen opdrachtgever en ZP’er
  • Transparant
  • Sinds 2009 faciliteren diverse opdrachtgevers met de juiste specialisten
Lees meer