Volledig ontzorgd en 100% compliant!

Heb je te maken met inhuur van externe professionals binnen jouw organisatie? Dan kan het handig zijn om een ervaren partner te hebben die jou helpt bij de administratieve processen daarvan. Een partner die je ontzorgt met een efficient ingericht proces, voldoet aan wet- en regelgeving en jouw risico’s elimineert waarmee hij je helpt om kosten te besparen. Wil je weten wat Myler hierin kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Hoe het werkt

1. Onze documentcontrole
2. Overeenkomst of verlenging
3. Beheer
4. Voldoen aan wet- en regelgeving
5. Afhandelen facturen

Neem contact met ons op!

Bel of mail ons, we helpen je graag!
(0)88 – 018 26 10
support@myler.nl

"We werken het liefste met gepassioneerde collega's"

Menno van Steenwijk en Sjaak van der Steen van Achmea

Lees meer

WET DBA

Op 1 mei 2016 is de VAR vervangen door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA). Hoewel er sinds de invoering van deze wet veel gediscussieerd wordt over wanneer iemand nou wel of geen zzp’er is, geldt de wet nog steeds. Sinds 1 juli 2018 wordt de Wet DBA gehandhaafd ten aanzien van ‘kwaadwillende’ opdrachtgevers. Op deze pagina lees je hoe wij samen met onze opdrachtgevers en zelfstandig professionals omgaan met de Wet DBA.

Beheersmaatregelen Myler

Myler hanteert samen met de opdrachtgever een aantal beheersmaatregelen zodat de risico’s van opdrachtgevers ook overgenomen worden onder de Wet DBA. Het gaat in ieder geval om de volgende maatregelen:

 1. Myler maakt gebruik van zijn door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst;
 2. Myler controleert of de zelfstandig professional ondernemer is. Zo checken wij de aanwezigheid van onder andere het btw-nummer, de KvK-registratie en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
 3. Myler toetst de door de opdrachtgever (al dan niet in samenspraak met de zelfstandig professional) aangeleverde opdracht- en resultaatomschrijving voor de start op de Wet DBA;
 4. Myler houdt de gebruikelijke duur per opdracht in de gaten en informeert zijn opdrachtgever hierover;
 5. Myler checkt periodiek op compliance met de Wet DBA middels zijn geavanceerde IT-omgeving.

Modelovereenkomst Myler

Op 7 juni 2016 is de door Myler ingediende Modelovereenkomst als één van de eerste goedgekeurd door de Belastingdienst. Dit betekent dat de Modelovereenkomst die wordt gesloten met de zelfstandig professional voldoet aan de Wet DBA. De goedkeuring geldt van 7 juni 2016 tot en met 7 juni 2021 en heeft het kenmerk 905161917910 gekregen. De Belastingdienst heeft het goedkeuringskenmerk opgenomen op in een register. Download hier de Myler Modelovereenkomst. Heb je vragen over onze Modelovereenkomst? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over wet DBA

GLOBAL SOURCING

Schaarse IT-expertises binnen handbereik

 • Laagdrempelig, en schaarse IT-expertises nú binnen handbereik
 • Een exclusief persoonlijk netwerk van world class professionals
 • Jij hebt én houdt de volledige regie, wij faciliteren
Lees meer

MATCHMAKING

Smartmatching

 • De juiste match tussen opdrachtgever en professional
 • Transparant
 • Sinds 2009 faciliteren wij al diverse opdrachtgevers met de juiste IT-specialisten
Lees meer