Over ons

ONZE MISSIE

Verbinden

Wij verbinden IT’ers met opdrachtgevers.

Mensen verbinden is voor ons veel meer dan pure dienstverlening en ‘het schuiven van de poppetjes’. Ons doel is om van mensen die samenwerken echt een team te maken. Niet alleen je expertise is dan belangrijk, vooral ook wie je bent en hoe je bent. Als dit optimaal op elkaar afgestemd is, zijn de IT’er en opdrachtgever een sterk team. En hoe sterker het team, hoe beter het resultaat. Myler – Where great people team up.

ONZE VISIE

Niet matching, maar matchmaking

Het samenbrengen van een IT’er en opdrachtgever is meer dan CV schuiven. Het is matchmaking; het aanvullen van teams om deze succesvol te laten zijn voor het bedrijf waarbinnen deze actief zijn. Door optimaal onze service hierop af te stemmen bouwen wij mee aan geweldige teams.

De vraag naar Flex versnelt

De versnelling van de technologische ontwikkelingen, met name die van de emerging technologies, doet de vraag naar flexibele IT-professionals krachtig stijgen. Deze ontwikkelingen zorgen voor grote groeikansen en mogelijkheden om nóg klantgerichter te werken. Tegelijkertijd ontstaan hierdoor uitdagingen in het tijdig aansluiten van flexibele teamleden binnen IT-afdelingen van organisaties. De ideale IT-professional bestaat niet, het ideale IT-team wel. Door deze enorme vraag stijgt het aantal zzp opdrachten in rap tempo.

Information Technology wordt Business Technology

IT-projecten worden steeds belangrijker. Innovatieve IT-oplossingen maken het bijvoorbeeld mogelijk om te produceren, offreren, factureren en zelfs te communiceren. Met name projecten die te maken hebben met het primaire proces van ondernemingen zoals innovatie, marketing, sales en klantenservice groeien sterk. De verwevenheid van IT in onze dagelijkse bedrijfsprocessen is zo hoog dat we niet meer zonder zouden kunnen, laat staan willen. Wij denken graag met je mee om jouw IT-team zo optimaal mogelijk in te richten.

MYLER, ONDERDEEL VAN HEADFIRST GROUP

Myler is onderdeel van HeadFirst Group, marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. De organisatie biedt een diversiteit aan flexoplossingen, waaronder contracting, payrolling, matchmaking, global sourcing, Managed Service Providing en business consultancy. Naast Myler, zijn de organisaties HeadFirst, Staffing Management Services, Source, Pitch Payroll en Striive onderdeel van HeadFirst Group.

Dagelijks werken meer dan 10.000 professionals bij ruim 200 opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 1 miljard euro. Op dit moment werken bij HeadFirst Group meer dan 250 medewerkers.

Benieuwd naar de openstaande vacatures, klik dan snel op onderstaande button!

Werken bij HeadFirst Group