Over ons

Onze missie

Myler verbindt.

Wij verbinden IT’ers met opdrachtgevers.

Mensen verbinden is voor ons veel meer dan pure dienstverlening en ‘het schuiven van de poppetjes’. Ons doel is om van mensen die samenwerken echt een team te maken. Niet alleen je expertise is dan belangrijk, vooral ook wie je bent en hoe je bent. Als dit optimaal op elkaar afgestemd is, zijn de IT’er en opdrachtgever een sterk team. En hoe sterker het team, hoe beter het resultaat. Myler – Where great people team up.

Onze visie

Niet matching, maar matchmaking

Het samenbrengen van een IT’er en opdrachtgever is meer dan CV schuiven. Het is matchmaking; het aanvullen van teams om deze succesvol te laten zijn voor het bedrijf waarbinnen deze actief zijn. Door optimaal onze service hierop af te stemmen bouwen wij mee aan geweldige teams.

De vraag naar Flex versnelt

De versnelling van de technologische ontwikkelingen, met name die van de emerging technologies, doet de vraag naar flexibele IT-professionals krachtig stijgen. Deze ontwikkelingen zorgen voor grote groeikansen en mogelijkheden om nóg klantgerichter te werken. Tegelijkertijd ontstaan hierdoor uitdagingen in het tijdig aansluiten van flexibele teamleden binnen IT-afdelingen van organisaties. De ideale IT-professional bestaat niet, het ideale IT-team wel.

Information Technology wordt Business Technology

IT-projecten worden steeds belangrijker. Innovatieve IT-oplossingen maken het bijvoorbeeld mogelijk om te produceren, offreren, factureren en zelfs te communiceren. Met name projecten die te maken hebben met het primaire proces van ondernemingen zoals innovatie, marketing, sales en klantenservice groeien sterk. De verwevenheid van IT in onze dagelijkse bedrijfsprocessen is zo hoog dat we niet meer zonder zouden kunnen, laat staan willen. Wij denken graag met je mee om jouw IT-team zo optimaal mogelijk in te richten.

Myler, onderdeel van HeadFirst Group

Myler is onderdeel van HeadFirst Group, dé marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en managed service providing. Andere organisaties binnen HeadFirst Group zijn HeadFirst, Source, Staffing Management Services en Proud Company.

Dagelijks werken meer dan 7.500 professionals bij ruim 150 toonaangevende opdrachtgevers in Nederland, Belgie en Luxemburg, waarmee we een jaaromzet realiseren van bijna 750 miljoen euro. Op dit moment werken bij HeadFirst Group meer dan 150 medewerkers.

Benieuwd naar de openstaande vacatures, klik dan snel op onderstaande button!

 

Werken bij HeadFirst Group