Collectiviteitskorting

Ontvang mooie voordelen

Via Myler kun je gebruik maken van diverse collectiviteiten en zo van kortingen profiteren. Zo ontvang je bijvoorbeeld 10% korting op een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en minimaal 5% korting op zorgverzekeringen. Deze voordelen zijn voor iedereen met een Myler-profiel. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan snel verder!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Stel: je bent ondernemer, je hebt een eigen bedrijf en je wordt plotseling ziek of je krijgt een ongeval? Dan kun je mogelijk arbeidsongeschikt worden. Hierdoor heb je een (langere) tijd geen inkomen.

Om je inkomen te beschermen bieden we samen met onze partner Centraal Beheer een AOV aan. Hiermee verzeker je je tegen een daling van jouw inkomen door arbeidsongeschiktheid bij ziekte en ongeval. Deze verzekering biedt veel verschillende mogelijkheden. Centraal Beheer adviseert je dan ook graag bij het maken van een keuze die past bij jouw situatie.


Jouw voordelen:

  • 10% korting op de AOV
  • Geen inkomenstoets bij arbeidsongeschiktheid
  • Tot 65% instapkorting
  • Uitgebreid Preventiepakket (bijv: medische check, fitheid test, juridische counseling en de ondernemersadvieslijn)

Meer informatie?

In de AOV-informatiebrochure van Centraal Beheer lees je alle voordelen over de AOV. Gelijk afsluiten? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan en selecteer daarbij Myler als brancheorganisatie!

Gratis oriëntatiegesprek

Collectieve zorgverzekering

Wij vinden dat jij als IT-professional de mogelijkheid moet krijgen om te genieten van collectieve zorgvoorzieningen. Daarom hebben we samen met Zilveren Kruis speciaal voor jou een zeer interessant zorgcollectief opgesteld. Dit zorgcollectief biedt onder andere korting op de basisverzekering, aanvullende verzekering, maar ook op een tandartsverzekering.

Jouw voordelen:

  • 5% korting op een basisverzekering (wettelijke maximale korting, per 01-01-20)
  • 10% korting op een aanvullende verzekering
  • 10% korting op een tandartsverzekering
Voordeel berekenen

Vragen over collectiviteitskorting

Wil je meer weten over collectiviteitskorting of heb je nog vragen? Mail of bel ons, we helpen je graag!

(0)88 – 018 26 10 | support@myler.nl