Services voor Leveranciers

Opdrachten

Iedere dag staan we voor de uitdaging om de beste IT-professionals te matchen met opdrachten. Dit doen wij vaak samen met partners en leveranciers. We matchen daarbij niet alleen op expertise, maar ook op persoonlijkheid, ervaring en motivatie. Zo creëren we de beste teams.

Partners services

Myler, onderdeel van HeadFirst Group, werkt samen met ruim honderden grote interessante opdrachtgevers. Heb jij een uitdagende opdracht gevonden voor één van jouw professionals, door onze bemiddeling of uit jouw eigen netwerk? Dan kunnen wij jou ondersteunen met onze partners services!

Lees meer

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Op dit moment hebben ruim veertigduizend professionals zich bij ons aangemeld. Omdat ontwikkelingen op IT-gebied nooit stil staan, zijn we altijd op zoek naar leveranciers die met ons willen samenwerken. Om samen schaarse en innovatieve expertises te kunnen blijven leveren binnen de teams van onze opdrachtgevers. Nu, en in de toekomst.

Op deze manier helpen wij als sinds 2009 opdrachtgevers aan de juiste IT-specialisten onder andere binnen de IT-industrie, Automotivebranche, Rijksoverheden, Hightech industrie, Financiële sector.

Registreren

Ons facturatieproces

Met ons online factureringssysteem zorgen wij er graag voor dat jij elke maand op tijd betaald wordt voor jouw gewerkte uren bij onze opdrachtgever. Afhankelijk van wat er in je contract staat, gebeurt dit op basis van Reversed Billing of Selfbilling. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Meer informatie