Wehkamp verlengt de samenwerking met Myler. De opdracht heeft een looptijd van twee jaar. Binnen dit verlengde contract verzorgt Myler naast het beheren van de flexibele arbeidscontracten, ook (eventuele) screenings en het gehele facturatieproces.

Als vervolg op een succesvolle bestaande relatie de afgelopen drie jaar met Wehkamp, zal Myler wederom binnen het IT-contractdomein invulling geven aan de flexibele arbeidsschil van Wehkamp. Hierbij staat de kwaliteit, snelheid en efficiëntie bij in het samenwerkingsproces voorop.

Geo van der Wilk, CEO van Myler: “Na de geslaagde samenwerking tussen Myler en Wehkamp de afgelopen drie jaar, ben ik verheugd dat we opnieuw geselecteerd zijn om dit succes gezamenlijk voort te zetten. Myler heeft zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare en gedegen partner voor het volledig ontzorgen van het flexibele inhuurproces van onze opdrachtgevers. Binnen Myler kijken we er naar uit om het partnerschap met Wehkamp verder te optimaliseren.”

Groeistrategie

De verlenging van het contract met Wehkamp staat in lijn met het succesvolle afgelopen jaar en de daarin gewonnen aanbestedingen en partnerschappen. Zo voegde Myler in 2017 DICTU, het CAK op IT en daarna ook op non-IT expertise, Compello en de Belastingdienst aan zijn portfolio toe. En stond dit jaar voor Myler in het teken om, ondanks de schaarste in IT-expertise, een zeer krachtig inhuurapparaat te zijn voor zijn opdrachtgevers, waaronder door de Global Sourcing dienstverlening. Geo van der Wilk: “We zien dat onze opdrachtgevers echt het partnerschap zoeken om kennis te delen en samen versterkend de markt te betreden. Met de expertise die we binnen Myler in huis hebben en de organisaties om ons heen onderscheiden we ons in de markt als een ontzorger voor onze opdrachtgevers. Dit uit zich niet alleen op het gebied van flexibele inhuur, maar ook op compliancy, de wet DBA, trends en ontwikkelingen en innovatieve oplossingen. Eén van die innovatieve oplossingen is onze Global Sourcing dienstverlening waarbinnen we professionals met schaarse expertises uit Oost-Europa inzetten bij onze opdrachtgevers in Nederland.”