Heb jij al kennisgemaakt met de voordelen van onze selfbilling of reversed billing oplossingen? Myler maakt jouw facturatie namelijk heel eenvoudig. Jij voert je uren in bij de klant of in ons systeem en ontvangt volautomatisch jouw verkoopfactuur en de betaling.

Verschillende factureringsopties bij Myler

Als IT’er wil je natuurlijk bezig zijn met je vak en niet met de administratieve sores er omheen. Bij Myler doen we er dan ook alles aan om jouw administratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Het belangrijkste daarbij is natuurlijk dat de billing goed verloopt. Na een maand hard werken wil je zonder omkijken factureren en je geld incasseren. Myler heeft daarvoor verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de afspraken met de opdrachtgever. Wat de verschillende opties gemeenschappelijk hebben, is de snelle en eenvoudige online verwerking van je factuur en de betaling. Het verschil zit hem in de manier waarop jij je uren invoert. Tijd om wat uitgebreider kennis te maken met onze selfbilling en reversed billing mogelijkheden.

Selfbilling bij Myler

Selfbilling doe je via je persoonlijke Myler-account. Daar open je het urenregistratiesysteem en voert eenvoudig je uren in over de afgelopen periode. Eventueel kan dat met verschillende urencodes als dat is afgesproken met de klant.

Een keer per maand kun je die urendeclaratie indienen. Als je alles hebt ingevuld, zie je ter controle direct het totaaloverzicht en het factuurbedrag. Zodra je jouw uren bevestigt, ontvangt ook je opdrachtgever dit overzicht. Als die jouw uren heeft geaccordeerd, ontvang je van ons systeem diezelfde avond de verkoopfactuur. Die is alleen voor je administratie, wij betalen hem automatisch uit binnen de afgesproken betalingstermijn.

Reversed billing bij Myler

Reversed billing gaat voor jou net zo eenvoudig als selfbilling. Er is echter een klein verschil in de uitvoering. Bij reversed billing voer je je uren rechtstreeks in via het urensysteem van de opdrachtgever. Zodra die jouw uren heeft goedgekeurd en doorgestuurd naar ons billingsysteem, maken wij direct jouw verkoopfactuur. Ook bij reversed billing hoef je verder niets te doen. De factuur is voor je administratie en wij zorgen dat je factuur binnen de afgesproken betalingstermijn wordt voldaan.

Nergens omkijken naar met reversed billing en selfbilling

Welke billingmethode ook is afgesproken met je opdrachtgever, meer dan je uren invoeren en controleren hoef je niet te doen. Je facturen hoef je niet meer te versturen en ze worden op tijd betaald. Ook verder zorgt Myler dat bij reversed billing en seflbilling aan alle verplichtingen is voldaan. Zo zorgen we automatisch dat alle informatie op de factuur voldoet aan de actuele wettelijke regels.

Myler ontzorgt

Je ziet het. Myler is niet alleen de partij met de meest interessante opdrachten en opdrachtgevers. We zorgen er ook voor dat jij je helemaal op je werk kunt concentreren. Wij nemen je die vervelende administratieve rompslomp uit handen met reversed billing en selfbilling. Je kunt ons hele billingproces uiteraard nog eens rustig nalezen.